×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 729

För att stötta våra projekt i Sydafrika kan du välja mellan autogiro eller att betala in en engångssumma på plusgirokonto 1422499-2. Blankett för autogiro finns för nedladdning här nedanför. Den fylls i och skickas in till föreningen. Det går också bra att använda Swish, numret är 1236537351. 

Vid engångsinbetalningar kan du välja att ange om ditt bidrag avser huvudprojektet, julinsamlingen eller en aktuell specialinsamling. Om inget anges går bidraget till huvudprojektet. Det går bra att beställa ett gåvobevis från Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om så önskas.

Observera att 100% av alla insamlade medel oavkortat skickas till vår samarbetspartner i Sydafrika. Alla omkostnader i Sverige (t ex bankavgifter) betalas av föreningen via medlemsavgifter.

Autogiroanmälan.pdf
Popular 22.19 KB
2018-08-05 12:11:15
 

På årsmötet 2011 beslutades om ett nytt huvudprojekt, "Parental training". I Mabopane utanför Pretoria arbetar 15 socialarbetare med familjer som av olika skäl behöver extra stöd. Varje socialarbetare har kontakt med 15 familjer. Många barn tas om hand av andra än sina föräldrar, exempelvis far- och morföräldrar, grannar, äldre syskon osv. De som ansvarar för barnens omvårdnad saknar i många fall nödvändiga kunskaper och erfarenhet om barns utveckling och hur man tar hand om barn på bästa sätt.

 

Genom vårt nya huvudprojekt utbildas socialarbetarna i teman som till exempel omvårdnad, uppfostran och barns naturliga utveckling innan de vidareför kompetensen till familjerna de har kontakt med. Föreningen har valt att stödja detta projekt eftersom den ökade kunskapen om barns utveckling och behov medför en långvarig förändring hos de som involveras av projeketet. På lång sikt kan även barnen som involveras använda kunskapen den dagen de får barn.