Alla familjemedlemmar i familjer där någon person är adopterad från Sydafrika eller Lesotho är välkomna som medlemmar i föreningen. Det går även att bli medlem då man är på väg att adoptera från Sydafrika eller Lesoto så snart man har skickat sina handlingar och väntar barnbesked.

Som medlemmar i föreningen blir ni en del av ett nätverk med ca 240 familjer. Ni får möjlighet att sprida kunskap om Sydafrika och bidra till ett engagemang för Sydafrika i Sverige. Ni är välkomna till våra träffar, aktiviteter och årsmöten, och får tillgång till medlemssidorna på hemsidan, en facebookgrupp mm.

Medlemskap kostar 100kr per person med ett maxbelopp per familj på 350kr.  
 
Ansök om medlemsskap genom att: 
 1. Skicka ett e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med information om att ni vill bli medlemmar.

  Skicka med följande information (personuppgifter som lämnas hanteras i enlighet med föreningens integritetspolicy):
  1. Namn, fullständigt personnummer, epostadress och mobilnummer till den vuxna familjemedlem som kommer att slutföra medlemsregistreringen.  
  2. Namn och födelsedatum resterande familjemedlemmar.  
  3. Folkbokföringsadress och eventuellt hemtelefonnummer.
  4. Information om vilket land (Sydafrika eller Lesotho) ni har adopterat eller är på väg att adoptera från. 

 2. Betala medlemsavgiften om 100kr per person, max 350kr per familj, till plusgiro 142 24 99-2 eller via Swish till nr 123 653 735 1. Ange "Ny medlem", Efternamn, postort

 3. Vi skickar ett brev till er folkbokföringsadress med bekräftelse på medlemskapet och med uppgifter för att ni ska kunna aktivera inloggning på hemsidan.

 4. Slutför medlemsregistreringen genom att skapa en inloggning på hemsidan och aktivera den med de uppgifter ni fått på posten.